Slechte of geen verbinding met uw WiFi Booster?

Hier wat tips om uw WiFi Booster optimaal te kunnen gebruiken!

Heb je enige twijfels of je WiFi Booster nog wel goed werkt? Volg hier het stappenplan om te checken of je Booster goed is aangesloten.

Aan de lampjes op je WiFi Booster kun je zien of je apparaat wel goed functioneert. Je ziet niet alleen waar het probleem ligt, maar kun je ook vaak de oplossing achterhalen. Meestal helpt het om de booster even uit te zetten, 10 seconden te wachten en hem dan weer aan te zetten.

Er zijn veel factoren die de snelheid van je booster kunnen beïnvloeden. Dikke muren, metalen objecten, wifi signaal van de buren etc. Hieronder wat tips om de plaatsen te optimaliseren.

  • Plaats je Booster niet achter een groot voorwerp, bijv. een TV of kast. En ook niet in de buurt van metalen objecten zoals een radiator.
  • Zorg dat de afstand tussen je Booster en andere elektronische apparaten minstens 30 cm is.
  • Plaats je Booster het liefst zo hoog mogelijk.
  • Sluit niet teveel apparaten op je WiFi booster aan. De booster kan max. 2300 watt aan.

Wist je dat deze apparaten je WiFi signaal kunnen verstoren?

Een draadloos telefoontoestel, babyfoon of videobewakingssysteem kunnen stoorbronnen zijn. Controleer of deze in de buurt zijn. De kans is groot dat deze uw signaal verstoren.

Is je vraag beantwoord?

Mocht jouw vraag nog niet beantwoord zijn, neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een bericht via het contactformulier of laat een terugbelverzoek achter.