Wij bieden Internet On Demand als er op je locatie geen Ziggo kabel beschikbaar is of je geen risico wil lopen bij verstoringen met je vaste verbinding. Dit alternatief is een mobiele oplossing waarbij je in principe onbeperkt data tot je beschikking hebt. Als je niet aan lange contracten vast wil zitten kan je Internet On Demand al vanaf 1 week afnemen.

Internet On Demand

Naast het reguliere product waarbij Internet On Demand de vaste verbinding vervangt biedt Internet On Demand ook een zogenaamde “fail over” dienst.

Bij deze variant betaal je naast een abonnement van 15 euro alleen de dagen dat je de dienst gebruikt. De kosten van 1 dag verbruik zijn 10 euro. Ook bij deze variant is er in principe geen sprake van een data limiet.

Bij beide varianten wordt er gevraagd om de SIM verstandig te gebruiken. Internet On Demand noemt dit de don’t push it policy. Kortom, leef je uit met de SIM maar maak het niet te bont. Mocht er via de SIM zoveel data worden verbruikt dat dit problemen oplevert (bijv. in het mobiele data netwerk), dan wordt dit met je besproken. Je kan hierover meer lezen op de site van Internet On Demand.

Je kan op onze product pagina’s meer terug vinden over Internet On Demand en 4G Fail Over.

Is je vraag beantwoord?

Mocht jouw vraag nog niet beantwoord zijn, neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een bericht via het contactformulier of laat een terugbelverzoek achter.