Een groepsabonnement is een verzameling van de ziggo internet en tv aansluitingen die binnen jouw bedrijf van toepassing zijn.

Nu er meer mensen thuiswerken en intensief gebruikmaken van het internet zoals video conferencen (Zoom, Microsoft teams, Skype) is er regelmatig behoefte aan een vergoeding vanuit de werkgever voor het gebruik van de internet aansluiting. Om de administratieve rompslomp voor de boekhouding te beperken hebben wij een vorm gevonden waarbij de werkgever al deze aansluitingen op één verzamelfactuur per producttype kan terugvinden.

Ziggo Zakelijk

De medewerker blijft zelf de TV pakketten betalen, maar de delen (Zakelijk) Internet en Kabel TV komen ieder op een eigen verzamelfactuur.

Bij de beëindiging van een dienstverband kunnen deze componenten weer eenvoudig worden teruggezet naar het oorspronkelijke klantnummer van de medewerker.

Is je vraag beantwoord?

Mocht jouw vraag nog niet beantwoord zijn, neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een bericht via het contactformulier of laat een terugbelverzoek achter.