2punt0 is een specialist op internet en TV over je kabel verbinding. Wij werken sinds 2013 voor en samen met Ziggo. Zo hebben we meegewerkt aan de ontwikkeling van verschillende producten en zijn wij als businesspartner beschikbaar voor maatwerkoplossingen voor de MKB markt.

In tegenstelling tot andere aanbieders bieden wij een beperkt aantal producten aan die goed aansluiten bij onze kennis en de behoefte van onze klanten. Zo zal je hier geen overzicht vinden van alle telecom providers in Nederland, maar slechts een beperkte set waarmee wij nagenoeg iedereen kunnen bedienen.

Ziggo-Zakelijk-producten Internet-on-demand-producten

 

Naast Zakelijk Internet van Ziggo bieden wij Internet on Demand voor klanten waar de Ziggo kabel bijvoorbeeld niet beschikbaar is. Dit alternatief is een mobiele oplossing waarbij je in principe onbeperkt data tot je beschikking hebt. Er wordt gevraagd om de SIM verstandig te gebruiken. InternetOnDemand noemt dit de don’t push it policy. Kortom, leef je uit met de SIM maar maak het niet te bont. Mocht er via de SIM zoveel data worden verbruikt dat dit problemen oplevert (bijv. in het mobiele data netwerk), dan wordt dit met je besproken.

Naast de kennis die wij je kunnen bieden kan je vaak kiezen voor ondersteunende hardware die goed aansluit bij jouw nieuwe diensten.